Ubidoo, jag vill ju vara som du - jag vill se ut som du

Jag vill ha:
mitt hemland
en katt
en kopp kaffe
formagan att kunna prata ryska
formagan att kunna prata engelska och bryta pa ryska
en luftballong

om jag hade dom har sakerna skulle jag vara en lyckligare manniska. jag skulle aka i min luftballong runt jorden och ta med min alla mina karaste och sjunga ryska sanger. Nan av mina karaste far lara sig spela dragspel, och en annan fiol. Vem staller upp?




den har tjejen ar javligt snygg och jag ar javligt stolt over att kalla henne min basta van.

Heartshaped box

Saknar dig också.

‹å›, ‹ä›, and ‹ö›

Snalla hämta hem mig. Jag gör vad som helst.

Visst, Grekland ar underbart fint och shalala, men jag vill hem. Jag orkar inte mer. Jag vill traffa mina vänner. Jag saknar er sa att jag vill dö. Jag vill inte vara ensam med min familj.

Igar gick jag ner till havet mitt i natten och badade i fullmåne-ljuset. Det var varmt. Och fint. Men allt jag gör är att vanta pa att få åka hem. Till dig.

PS! Jag sökte på swedish alphabet på google for att hitta mina älskade bokstäver. Jag är ett ensamt retard.

PS! igen. alla som kan mitt lösenord får blogga.

so nice, so smart

Om sisådär ungefär fem timmar tänkte jag stiga upp åka taxi till flyget för att dra till Grekland. Minsann! Ganska sweet.
Så det lär bli rätt dött här i krokarna tills dess, men det blir trevligt. För mig!

jag saknar dig redan.

you´re so nice and you´re so smart,

FOP

Idag träffade jag min allra bästa van Nora Paulina Karlsson för sista gången på fem veckor. Hur i hela friden ska jag stå ut med det? Jag saknar henne helt enormt redan. Och mina älskade vänner Joan Gustaf Emanuel Bergendahl och Erik Alfred Sahlén får jag inte heller se på hela denna tid. Men alla dom tre ska vara med varandra 24/7 i fyra veckor! Hur ska jag stå ut?! (Hur ska dom stå ut?)
Vem är Gun utan sitt crew? det är som torsten utan getter och långa obegripliga skämt. Alltså OTÄNKBART. (skånska.)
Hur ska dom klara dig all denna tid utan mig? Kommer inte gå. Om en vecka eller så tippar jag att alla står på knä utanför mitt sovrumsfönster och bekänner sin saknad.

På lördag konfirmerar jag mig. På måndag åker jag på båtsemester i grekland i två veckor. Jag skulle ärligt talat hellre vara hemma känner jag nu, men jag kanske behöver lite grekiska gamla gubbar som vill gifta sig med mig, det kanske skulle liva upp min vardag. Det var faktiskt hela sju år sedan någon grek över fyrtio friade till mig sist! Illa.

Ska jag berätta en sak? Jag har världens bästa vänner. Det är sant. Ni kan inte förstå hur roligt vi har eller hur mycket vi älskar varandra. Eller att vissa av oss kan läsa varandras tankar, mycket praktiskt faktiskt. Jag säger bara att om ni visste hur awesome dom är så skulle ni dö av avundsjuka. Bäst i stan. (lite blödig och så nu men whatever, jag får inte träffa dom på en evighet nu så jag har tillåtelse.)
Jag saknar er redan.

Fast mitt avsked med nora idag var faktiskt en rätt bra avslutning, vi dansade och mimade till baby goodbye och kved ett sista kvidande före alla våra ensamma dar.


barapapada - fop.

Kontaktannons.

Hej! Jag heter Cecilia alias Gun och är en trevlig, smart och underbar tjej på femton vårar som söker brevisar i alla åldrar! Mina intressen är sova, äta, ålderdomshem och krocket. Och musik såklart! Mina favvosar är Carola, Amy Diamond och FM static. Jusste, glömde Justin Beaver. Han ska jag gifta mig med!
Låter jag instressant? Vessa pennan och skriv till:
den snygga tjejen här nedan.


Nu ligger jag i min säng i mina finaste sovshorts och äter nudlar och mörk choklad (ingen bra kombination) och har väldigt fruktansvärt ont i magen och huvudet, och har just klivit upp från mitt badrumsgolv där jag låg och ville spy i en kvart kanske.
Igår cyklade jag till mediamarkt i spöregn och stannade där i typ en och en halv timma, helt själv! Fråga inte varför. Jag kan allt om mediamarkt nu. Fråga mig var en LCD-tv med 42tums skärm finns så kan jag återge placeringen i millimeter exakt för att jag hade för mycket tid där. Pprsonalen kollade konstigt på mig efter kanske femton varm runt i butiken, kollandes på ungnar, kylskåp och liknande.
Senare samma dag så åkte jag och sebastian och köpte en 500grams-påse med chips och såg nio avsnitt av scrubs, och som ni hör var det ett alldeles utmärkt sätt att spendera tid på! sen bakade vi chokladbollar också. Jag tror att vi gick upp några (hundra) kilo, har dock inte kollat. Det var isåfall värt det!

På tal om scrubs så tycks jag minnas att gustaf och alfred sa att jag påminner mycket om Carla. Jag håller med litegranna.



Rymd-disco.

Vad ska jag säga?`Sommarlov. Så himla avskyvärt värt, men jag har inte riktigt greppat det än. Kanske snart.
Nu ligger jag i min säng och äter godis och dricker te och gör inte mycket. Jag cyklade till ica (väldigt långt bort) och köpte godis i regnet bara för att vara lite patetisk sådär.
Idag hade jag konfa hela dagen i princip, hur himla tråkigt som helst! Fast vi år halloumi och det är seriöst det godaste jag vet i universum så det jämnade nästan ut sig.

Jag sov förresten i Anton Karlssons duubbelsäng inatt, och drömde om en discokula som jag trodde var en planet.
Jag stod på en fotbollsplan och kollade upp mot himlen och såg världens största planet som såg precis ut som en discokula som kom farande mot jorden, och det var sjukt häftigt. Jag stod och glodde på den och tänkte på vad häftig den var och frågade:"Wow, vilken cool planet. Vad heter den?" rakt ut i luften. Då kom Alfred fram och sa att det var en discokula och tyckte att jag var dum i huvet, det var pinsamt tyckte jag visst.


den här snygga tjejen är min bästa vän och henne spenderar jag tid med ibland.




Antsy Pants - Vampire.

Idag var de klassens dag. Jiiiihaaaaa vilket roligt påhitt. (det kan vara svårt att inse ironi på internet, minsann, men ni kanske förstår av sammanhanget att mitt tonfall syftade på just det.)
Jag cyklade hem till Nora vid typ nio, och hittade henne sovandes i sin säng. Jag väckte henne. Sen hängde vi där ett tag, sen plockade vi upp guttan hos honom och sen bar det av till nydala.
Varför nydala? kan man fråga sig. Bra fråga faktiskt.
Vägen dit tog hursomhelst hur lång tid som helst, och jag som inte har skills nog att cykla fort och smsa samtidigt tog extremt lång tid på mig.
Sen när vi väl kom dit så satt jag och höll på att frysa ihjäl mig, och så sitter klassen i en ring med kuratorn och diskuterar frågor som: "vad är meningen med livet?". Då kände jag att den som bryr sig det minsta om att svara seriöst på en sån fråga med hela klassen runt sig + en galen kuratorkärring, det ska avlägsnas från mitt universum omedelbart. Det är min definition av patetik.
Japp, ni förstår kanske hur roligt allt det var. Alltså väldigt. (ironi igen, svårupptäckt men viktigt att förstå i sammanhanget!)
Men sen till dagens klimax: jag och sally badade i nydalasjön. Seriöst roligt och seriöst varmt! Ägde. Minuset var att alla andra som var kvar var snäppet nördigare och vågade inte.

(Dagens andra klimax: min och noras remake på Hej Bengt: "Hej, jag heter Nora, och jag jobbar som en hora. Jag har ingen man, men många barn, och en dag sa min chef till mig: Hej Nora, är du ledig? Så kom till mig klockan sex ikväll..") Och för varje gång man börjar om så tar man av sig ett plagg. Vi hade roligt. Obs! Tänk er att alfred säger chefens replik med sin allra obehagligaste röst, då förstår ni nog känslan. Underbart.

Efter allt detta cyklade jag, horan och sebastian till marikyrkan och värmde oss, sen till stan. Jag dog av kyla. Jag var blöt som en groda.
Nora och sebastian tryckte in ett hel tallrik med sprutgrädde i mitt ansikte. Det var ganska komiskt om jag får säga det själv. Alltså awesome. mmm, fatsooo.


Hon har stulit mina korta glada shorts.




se och lär - if you wanna be on top! nananananana, nananananana, nananananana..

Jag och min heta kompis Nora (070-2859898) ligger just nu i min säng och tar funky bilder när jag har min dator på fötterna och ser lite halvt mentalt efterbliven/störd/som vanligt ut.
Imorgon ska vi up and away till det kyrkliga samfundet och sjunga vackra visor. Nu ska jag och min kompis Nora (070-2859898) lyssna igen på larsas catchiga sång blåa ögon och inte sova något i resten av våra liv. Godnatt.
FÖR HON HAR.... LALALALALALALALALALALA

the flower said "I wish I was a tree" / the tree said "I wish I could be a different kind of tree"

Igår var jag och mina älskade kompanjoner på täftefestivalen. kan nog tänkas att jag använder ordet lamt lite för ofta för mitt eget bästa, men här är det igen: lamt.
första bandet fick mig att må dåligt för att dom sög så mycket, jag fick lite livsångest för att dom fick mig att känna att det inte finns kvar något hopp om mänskligheten för att dom sög så mycket, men Värt var bra. Allt med Arvid Älskade Andersson som gästartist är dömt att bli bra. (sångaren i glesbygd´n för er mindre vetande, reds amn.)
På tal om glesbygd´n så saknar jag dom på visfestivalen förra året, och hela förra sommaren.
jag saknar stockholm och alva och lovisa och alvas hund tulo, och att vara ute på gatorna i stockholm mitt i natten, och bada i underkläder i något okänt vattendrag med okända killar vi hittade vid seveneleven.
Jag saknar också att bo i bengts hus på holmön med lotta och nora, och komma in i hans kök som var så fullt med
rök att man knappt såg sina glasögon framför sig. (smal överdrift)
och jag saknar att leva lite enklare och lite mer utan att tänka, och lite mer utan hinder och gränser. det var sweet.

här ser ni jag och nora, nora är vacker och jag ser mentalt handikappad ut som jag ofta kan göra (och alltid är, reds anm.)

Belle&Sebastian

Expectations.
Nu sitter jag i en stor tjocktröja och dricker kaffe och lyssnar på belle&sebastian och tänker på att det är grått ute.
Torsdaga är veckans sämsta dag, men det ska nog gå ändå. Plus att jag är så trött att jag skulle kunna lägga mig ner och sova på golvet. Jag känner att jag är i en bubbla!
Godmorgon.

tro och tvivel

nej nu får det vara nog. nu tar jag nästa nattåg till stockholm eller götet eller var fan som helst och lever livet. vem är med mig?


Åh, ändå Hurricane
när de skrev om mig i tidningen sa du som det var,
"Glöm mig aldrig Håkan, parkbänken är aldrig långt borta".




Cecilia, you're breaking my heart

Cis, alias Gun/Gunsan alias CP är en riktigt fin brud med förmåga att framkalla skratt. Gun är nog den roligaste och bästa jag vet. Hjärtat mitt! <33 doubleheart. Du är bäst. Serri.
Jävligt het, Gunsan.
// Noomi Rapace

RSS 2.0