I get a kick out of you.

Nu ligger jag i min säng och känner mig skabbig på ett mysigt/ofräscht egentligen/avslappnat(fult) sätt och lyssnar på i get a kick out of you. Himmmmla bra.

Idag har jag:
Sovit hos nora, min favvotjej.
Ätit en godis. Hos min favvotjej.
Haft på mig samma kläder som jag har sovit i, sen haft på mig, sen sovit i igen, sen haft på mig igen! Jippy vad fräsch jag är! inte! Jag hoppas att ni älskar mig ändå.
Lyssnat på musik som ger mig ett musikaliskt känslomaximum. Jag älskar det ordet. Jag fick lära mig på sexualkunskapen i veckan att sexuellt känslomaximum är beskrivningen för orgasm, så musikaliskt sådant är det jag får när jag lyssnar på världens bästa musik. tro inget konstigt om mig nu, det är ju en bra beskrivning!

Nu lyssnar jag på genesis. jag vet inte varför, kände för det.

Cis is happy today. Just so you know. And she uses her mothertounge language to express her feelings. Exotic.

I get a kick out of you-


¡QUE DIVERTIDO!



Dom här typerna gillar jag att kalla mina vänner eller pensionärshemsägare, och exakt dom chillade jag med igår. Vi var på rix fm-festivalen, så laaaaamt som det kan bliii, men sen drog vi hem till guttan och satt vid hans köksbord som vanligt och sjöng jul/sommarsånger och hade QUE DIVERTIDO. Som vanligt! Om ni inte vet vad det betyder så slå upp det eller fatta av sammanhanget. Nu tror jag att jag ska gå till skolan snart.. Snart.

Jul, jul. Strålande jul.

Igårkväll var det kulturnatta, ganska lamt (okej jättelamt, förlåt jag underdrev), men trevligt. Men efter en inte så lång stund så gick jag och nora hem till henne istället, och satt på hennes säng och skrattade och sjöng julsånger och annat sånt där normalt som vem som helst kan få för sig att göra ibland.

Vet ni vad jag borde göra nu? Plugga. Och jag skämtar inte.
Fast nej, vadådå? Jag har bara lite prov nästa vecka:

Spanskaprov
Fysikprov
SO-prov
Mattepreov
(+ spanskaredovisning, och en miljon andra saker.)

Oj, vad bra det kommer gå, jag längtar redan tills på måndag!

rubber & soul

I wear rubber bands round my soul
They keep me from crawling
And these rubber bands round my soul
They keep me from falling

gammal bild.

Suddenly i will play my ace.

Jag läste just igenom allt på min förra blogg, och skrattade åt mig själv. Jag är ju rolig! Fyndig! Fast jag tänker då verkligen inte säga till er vad den heter, för då kanske jag skämmer ut mig. (Obs. mina kära vänner som läser detta, lämna inte ut oönskad info om den till utomstående. Ni kan gissa att det inte skulle vara bra.)

Plus att jag också hittade denna smickrade bild på mig, från en trevlig dag då jag och lotta klädde ut oss till gangsters/horor/maniacs och hade väldigt roligt. Jag borde köra fullt ut på gangster-stilen!


Ps! Jag har kommit på mitt projektarbete till sista året på gymnasiet! En snilleblixt verkligen!

Espresso.

idag vaknade jag klockan fem på morgonen - fyrtio graders feber och panik. Sedan dess har jag legat i min säng, frysit ihjäl/svettats ihjäl och mått allmänt sämst, blivit besökt av gustaf och nora, och av sebastian!
om man bortser från min sjuka och att jag missar en massa viktigt i skolan som ger mig ångest, så är det väldigt skönt att ligga hemma och göra ingenting! jag har också sett på Aristocats, världens bästa film, och tarzan. också bra.



förresten, kolla på det här. sebastian spelar Charlie Parker i radio. sebastian is famous!


Othello.

Vet ni hur nördig jag är just nu?
Jag sitter och spelar othello online. Så otroligt nördigt, och underbart kul!
Jag har spelat det på min mobil galet mycket på sista tiden, jag upptäckte det i torsdags, och nu är jag helt fast. Och jag har blivit otroligt skillad på det också! Utmana mig om ni vågar.
Omänskligt bra på det nu, så den som vinner får alla pengar i världen x 2.
(Och den som vågar spela mot mig i plockepinn, som jag också är typ åtminstone top 10 i universum på, den kommer att möta sin överman. Jag är ett pro på det med.)

Bara en liten update på min nördighet & dolda talanger.

Obs! Nu ska jag se på förra veckans avsnitt av svenska hollywoodfruar som jag patetiskt nog missade. Jag måste ju hinna ta igen det innan nästa avsnitt börjar, om sisådär en timma och tio minuter!

Society! Society.

Hallå! (hallå, hallå, hallå...)
För er som inte förstod så var det där ett eko, eftersom det är gaanska tomt häromkring eftersom jag uppdater gaanska sällan.

Nu är det söndag. Imorgon är det skola. Det går helt åt helvette med allting i skolan! Jag kommer måsta gå om hela grundskolan för att mina betyg kommer vara så dåliga. det känns så himla dåligt, allt med skolan är som ett berg som vältrar sig över mig. jag vill att skolan och alla däri ska hamna i koma i ett år eller två (eller alltid), så att jag slipper allt. (fast ett antal personer kan skonas, typ sisådär.. tio pers.)

Men helgen har varit väl spenderad, väldigt mysig, så jag måste väl härda. som alltid.
torsdag, fredag och lördag spenderades med Sebastian, och vi har solat på asfalten mitt på en väg, hängt på mitt underbara tak, sett på robin hood och groundhog day (psykologisk men festlig film, se den!), diskuterat vad man skulle göra om man levde om en dag om och om igen (roliga idéer!), sett alla avsnitt av mysteriet på greveholm, (SÅ HIMLA BRA SERIE, JAG ÄLSKAR MELITTA) med mycket mera! Mysigt.

Sen har jag varit i min stuga och lekt ronja rövardotter i min ensamhet ute i ingenstans (någonstans mellan vännäs och fredrika tror jag, alltså ingenstans), och haft så himla roligt! Ni kan inte ens tänka er hur roligt jag har när jag är själv ute i skogen. Cis goes into the wild.



Sorry is the fool who trades his soul for a corvette.

Pearl Jam - Soon Forget.

allt jag kan säga idag.

lyssna på det här.

land av förvirring.

Hej! Jag känner att jag inte har bloggat på ett tag nu.. En vecka precis. Inte bra uppdatering här!

Sent igårkväll klättrade en kille in genom mitt fönster från taket, det var festligt! Ingen i min familj märkte något av detta, och det var väldigt humoristiskt. Fast denne hemliga besökare klampade runt på mitt tak så märkte ingen.
Det kändes litegrann som en rolig amerikanks tonårsfilm där folk klättrar in genom varandras fönster till höger och vänster. Det var roligt!

Vi har haft temavecka hela veckan, underbaaart. Tänk om vi hade det alltid, vilket roligt liv jag skulle ha! Spela sax hela dagarna, inte en enda vanlig lektion. Heaven.
Men nu är ju temaveckan slut, och vi har haft två revyer hittills (typ fem eller sex kvar tror jag), och imorgon är det vanlig skola igen. Kul? Nej. Fast vi har två revyer imorgon, varav en på skoltid, så det ser lite ljust ut iallafall.
Sen har jag också varit på saxkurs hela helgen (vara på midgård klockan tio på morgonen var ingen hit precis), men det var kul. Jag har spelat sax hela dagarna, hela veckan. Mitt drömliv!
Bilder från revyn kanske kommer.. Kanske.





Fritsigt!

Jag har haft en otroligt trevlig dag!
Säger kanske inte så mycket, men det är allt jag lägger ut i media om min dag minsann.
Nu lyssnar jag på tower of power och imorgon är det temavecka, och allting är liksom bara underbart roligt.
I like your style.



japp. man kan faktiskt vara såhär snygg på riktigt.




Vår kväll spenderades delvis på högsta punkten på universitetstaket, universum, delvis med fatala misslyckanden att ta sockervadd från barn, delvis av inhoppande i anonyma bilar vi hittade på gatan och säga FOLLOW THAT CAR!, och delvis av att bara ligga i sängen och konstatera att nu är det maj.

Min vän nora fyller byxmyndig om elva dagar. Lillsnuttan! Men det innebär också att hon kan göra något brottsligt och komma undan i princip ostraffat i elva dagar till. I´m counting on you, Nora.
(jag tänkte att hon kanske vill döda kungen&co. Och SNÄLLA döda tvprogrammet familen bernadotte. snällasnälla.)


RSS 2.0