vi känner tagget



GULDVÄRD





just chillin in bed, vgd

babel

vem åker med mig till malmö 3 juni och ser billie the vision?

new york catcher,

lyssnar på belle and sebastian-klassiker och vill helst bara lyssna på detta och inget annat. och vara med karl sebastian jonsson. inget annat.
det bästa måste nog vara nostalgimusik, fett härligt
jag köpte ett fruktislinne idag, om jag vore en perfekt bloggare skulle jag väl visa det så jag gör väl det, sen
ps jag ska byta min piercing ds

jag är astrött och nu tänker jag gå och lägga mig klockan 20:17 gnatt


trots min trötta uppsyn var kulturnatta askul och vegovision astrevligt, gnatt igen

brutalis


idag har jag pluggat fysik i flera timmar. det gjorde mig trött i kropp och själ. men nu är jag klar.
är också trött för jag drömde en jävligt brutal dröm. vaknade och kunde inte somna om på typ en timma. den handlade om en man som sågade i lik och åt på dem, medan hans dotter stod bredvid och skrek och grät. det var inte kul.alls.
igår drömde och först att en fågel i en bur började brinna och när jag till sist lyckades släppa ut den så flög den in i ett fönster och tog livet av sig för att den hade så ont. fågelns vinge hade smält fast i kroppen. det var också asbrutalt. samma natt drömde jag också att en kvinna födde ett barn som hon på något sätt var fruktansvärt missnöjd med och hon ville att det skulle dö. sen lämnade hon sin man ensam med den lilla flickan och deras treåriga dotter som dom hade sedan tidigare, men mamman hade förhäxat pappans ena hand så att den skulle försöka döda det nyfödda barnet, så han kunde omöjligt ta hand om barnen. det var superbrutalt. pappan var helt panikslagen. kul att jag är mentalt frisk

men jag fick också tillbaka ekonomiprovet idag, är nöjd, kommer få vg i slutbetyg, känns bra

IKVÄLL BLIR DET GARDEN PARTY!! WEYWEYWEY

gul

hej torsdagmorgon
kom just och tänka på en sak, vad är det för spotifylögner som sprids? spela en låt fem gånger per månad? osv? det gäller inte min iallafall. alla ni måste vara cp eller ljuga. jag har samma gamla gratis spotify som alltid, som jag haft i flera år, och jag kan spela exakt hur mycket jag vill. å d, d e niz

PS VARFÖR Ä'R DET KALLT OCH REGN

ps2 nu är två dagar till sen temavecka = soft, revyvecka = fett soft, sista veckan = så jävla soft!!!!!

snart har jag högstadiet i en liten ask. snart är det över för helvette!!

S&M

sweeeeet
i may be bad but i'm perfectly good at it
i like it like it like it come on

saker jag gillar mycket:
SMÅ BARN

MIN POJKVÄN även när han e sur, som här, , , , ,

RIHANNA

hejdå

gomorron



:D

igår: spelade jag sax i fem timmar, kastade jag ett äpple på en fjärdeklassare, såg jag på trassel med SIERRA GRACE MILLER! <3 min faster, hennes man och deras barn kom igår från Los Angeles, CA U.S.A och det är helt underbart!
dom jag var med i usa i julas!
hon här:


och resten av hennes familj. och tro det eller ej, hon är typ sötare nu. helt omöjligt men sant.
hon och hennes mor är nu ute och leker i sandlådan utanför mitt hus medan jag äter frukost. japp. jag är sjuk. anmäld. sjuk är väl lite av en överdrift. jag ska nog gå till skolan senare idag. men inte nu för nu ska jag leka i sandlådan, hejdå!!!


tugg

tuggtugg


sixteen and pregnant<3

coop nära haga, 14.00kr, blåvitt. ett kap. cool mugg

hej

ser på sixteen and pregnant. gillar det för där passar jag in, ser ni??? :D


och på måndag är det premiär för nya säsongen av teen mom!<3 alltså jag är inte besatt av program om gravida ungdomar.... tycker bara de e kul.........

kom ge mig världen

kom ge mig solen
kom ge mig hav
kom ge mig jorden vi lever av
kom ge mig kroppen
kom ge mig allt som du har.

och jag ska stanna kvar




Min Dag i Mina Egna Ord

eftersom jag aldrig bloggar så sjag jag göra det nu. jag ska skriva om min dag som min vän Nora Karlsson just gjorde. okej, nu kör vi.

jag vaknade klockan nio och var halvtrött. inte jätte för hela min familj var borta och det var svinskönt. sen gick jag ner och badade i en halvtimma, kom på att jag tänkte vara på skolan tio men inte kommer hinna så jag satsar på kvart över tio istället. kom till skolan men kom på att nora är sjuk så jag kan ändå inte jobba med arbetet om realismen. så itsället går jag till till referensbiblioteket och läser en kärleksbok. sen gick jag till foajén och lyssnade på peppar peppar med johan från fristad som basist och det var asbra, och efter ett tag var det bara jag som lyssnade. konstigt. där satt jag hela luchen och orkade inte äta. på musikteorin var jag bara jätteless på alla och alla var dryga och tondöva. sen stack jag till midgård och hade storband. det var nice. nu taggar jag house.

hur kunde hon veta så mycket om min dag????????? det var speciellt

hej C1/ N1

eftersom att cis aldrig bloggar och jag är sjuk och ändå inte har något bättre för mig så bloggar jag åt henne.
jag kan försöka skriva om hennes dag, även fast jag inte vet vad hon gjorde. okej, nu kör vi.

jag vaknade klockan halv nio och var så himla trött så jag bara ville dö. sen gick jag ner och badade i en halvtimma, kom på att jag börjar nio men det är ändå ingen vits att gå å lästiden med sanjay. kom till sko,an klockan tio då vi har svenska men då slog det mig att nora är sjuk så jag kan ändå inte jobba på arbetet om realismen. istället gick jag till foajen, där spelade johan i fristads band och det var asbra. ändå var det bara jag som lyssnade, sjukt konstigt. sen hade vi lunch och det var jätteäckligt men jag måste äta där för annars blir manoj inte glad för han har lagat specmat bara till mig. på muskteorin var jag bar jätteless på alla och alla var dryga och tondöva. sen stack jag till midgård och hade storband. det var nice. nu taggar jag house.

jag antar att det var så cis dag såg ut, inte för att jag har någon aning men ändå. hejdå. / N1
p.s det här kanske inte kommer upp på en gång för blogg.se är cp

när? nu

omg jag är less på att jag inte kan lägga upp bilder från min dator.

Första maj! sjukt jävla bra dag! jag, sebastian, nora och gustaf var enade i kärlek på stan och krossade högern. nästa år är det jag som talar på apberget, sanna mina ord. eller skriker viktiga saker i megafon. ni ska få se!
valborg var också sweet ofc, gustaf och alfred bögade, dom har ju inte setts på två veckor så det var mycket känslor som skulle fås utlopp för. och vi lyssnade typ sjuttiofem gånger på Hey baby med pitbull (allvarligt bästa låten jag vet), jag vill smaka dina äpplen??? med ted gärdestad (typ vackraste, sexigaste låten) och sture P. inget mer med det. kort sag, vi stekte jävel
nu ska jag sova och leva kvar i den lyckliga känslan av att det finns hopp för samhället åtminstone denna dag på året. fred på jorden!<3

RSS 2.0