whitney houston love songs

lite gamla goa tider

Sorry is the fool

03.15, 16 grader celsius, jag är en smula snurrig
och det är väldigt trevligt ute just nu.

I’m glad of what keeps me afloat

I umeå igen. Fast jag vill tillbaka, det känns som att sommaren tog slut samma ögonblick som jag kom hem.
Här känns det som höst.

Nu är jag lämnad ensam i mitt hus tills iövermorgon, känns rätt fantastiskt. Ingen alls, helt tyst och tomt. Jag sitter nu och lyssnar på Johnny Flynn på mitt badrumsgolv och tänker på vad jag ska hitta på framöver.
Idag har jag druckit kaffe och tvättat kläder och ätit frusna vindruvor.
Dagens outfit: En rolig hatt och en spontan pyjamas.
Nu tänker jag gå utomhus en stund


klicka

och du är helt okej


I need time to spend with the ones I love and I need to spend some time with you, cause I need love love love, oh I need love.

Om fem timmar är jag i burträsk! Ni lär inte höra av mig mer dom närmaste dagarna därför. Ha det fint


mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn - vi är idioter

har man ingen kamera överhuvudtaget så får ni glädja er åt egobilder bäst ni kan. Glasögonorm minus glasögon.




Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss




im sticking with you, im made out of glue

Idag har jag höjt aktivitetshalten en smula faktiskt, tro det eller ej. Jag var ute och sprang. Sen låg jag i hängmattan. Sen har jag fått cancer.
Eller förr eller senare kommer den iallafall, för jag pratar i mobilen i genomsnitt kanske 2 timmar? om dan? eller mer? Ibland två, ibland tre. Alltså 2 och en halv timma genomsnittligt. Strålningen kan man ju få cancer av, men då blir vi ju två som kan ha cancertumörer i hjärnan tillsammans, det är en rätt bra tröst.

Om exakt sjuttiofyratimmar och fyrtiofem minuter är jag i Burträsk.

vi är barn, och när vi behöver nåt, vi vill ha det nu



First born unicorn




webbcamkvalla, väldigt fint.
Min halsbandsklocka, en tröja jag köpte på monki igår.
nu drar jag till nägra trevliga typers stuga, ska sova där också. bada, basta och sånt där stugigt.
Igår cyklade jag enhjuling i fyrtifem minuter. Sen var jag trött. Jag hittade en fin glaskula på vägen. Den tar jag med mig till stugan. hejhej

and Yes, im gonna get that beautiful stone

ONE MORE FULL LENGHT RECORD



jag känner ibland att
nu skulle det vara lite skönt att kanske
somna före fyra eller sådär
men cis har förstört sin
dygnsrytmmmmmm


Fast idag träffade jag mina älskade, älskade vänner igen. Det var saffran värt. Jag skrattade så att jag grät för första gången sedan.. jag såg dom sist. det går inte bra utan dom kan jag säga med hundra procents säkerhet-

och nu har jag underhållit med med att äta frusna vindruvor och titta på jean-baptiste som vanligt och kollat på bloggar om och om igen och har liksom helt slut på nattsaktiviteter. ingen är vaken med mig, såhär är det varje dag! i find a happy face in the mirror every morning klockan tio. jag kan inte ens sova bort dagarna, inte ens det. Okristligt.

Teach us those swear words, and we´ll give you this beautiful stone of ours, Pablo
We know you know some dirty words -
so tell us, Pablo


Cerf-Volant

Amours innocentes
Suivent ta voie
Suivent ta voie
En volant


Jean-Baptiste, vindruvor och kaffe är mitt liv just nu. Hans röst är magi. Han är magi. Han är på riktigt den vackraste pojken någonsin. Jag kan sitta och titta på honom i timtal. Jag satt uppe till fyra och lyssnade på hans vackra röst och drack kaffe och åt vindruvor och tittade ut i morgonhimlen och kände för att flyga drake i frankrike på en grön kulle och sjunga, och ha fina rosa klänningar och hattar. Suivent ta voie.
Nu pratar jag med Sebastian i telefon om att paddla.

i saw you onTV Pablo

Timmen är bara halv fyra än så länge, inte så sent. Snarare rätt så tidigt. Det är lika ljust som halv fyra på eftermiddagen. Fåglarna sover inte. Visste ni att fåglar har absolut gehör? Kanske inte. Det har dom. Superhjältar. Visste ni att tiden påverkas av tyngdkraften? Kanske. Det gör den. Visste ni att man kan skapa ett hammagjort vakuum om man har en syltburk med lock, vatten och en microvågsugn? Förmodligen inte. Det kan man.

I need a break and I need a vacation
Take me away from the civilisation
This year has been so rough to me -
I do believe I’ve had enough you see

Bapapada bapapadaaa

Vet ni vad det ra for dag idag? Kanske inte. Formodligen inte.
Men det ar iallafall 4 juli! United States of Americas nationaldag! Ni kanske kan er historia.
Eftersom min familj bestar av lite blandade nationaliteter, daribland amerikanska, sa ar detta en liten hogtid. Fast bara en liten. Jag at en macka med jordnotssmor till frukost. Sa amerikansk ar jag. Och jag har en rod, vit och bla troja pa mig. Som egentligen tillhor Helena Karlsson, me hon ar saker bara glad att hennes fina troja far vara med mig pa imn resa. Flaggfarger.

Jag kande nu att jag skulle lagga ut en bild fran filmen The Patriot, pa en snubbe jag gillar att kalla Jason Isaacs. Hahahah jag alskar jason isaacs. Jag tankte ta en bild fran filmen nar Mel Gibson slaktar (han hugger ihjal en kille med yxa, for att killen boss, jason isaacs, doda hans son. Mels son alltsa. Sa han hugger ihjal soldaten med en yxa och blodet sprutar och det ar himla roligt! resten av filmen ar crap, men slakteriet ar awesome).
Vi sag filmen pa SO:n med christer. Oj vad ovanligt att man far se film pa hans lektioner. Orginellt!


Nu ska jag dra och titta pa Acropolis.

18:29-4

Jag hade just ett Moment.
Balkongen pa vadrarhemmet vi bor pa ar valdigt sweet. Den ar kanske 50 meter upp oh har utsikt over centrala Aten. Dar kan man sta och titta ner pa alla manniskor som springer runt pa gatorna och stressar bort sina liv, eller pa knarkarna som sitter kvar pa samma stalle dag ut och dag in, och knarkar bort sina liv.
Iallafall, jag stod dar pa balkongen, tittade ut over staden, up mot skymningshimlen, och lyssnade pa Kent. Jag vet inte om ni kan forsta kanslan jag hade, om ni inte sjalva har statt pa en valdigt hog balkong och tittar ut over en europeisk storstad i skymningen och lyssnat pa Kent.
Nar jag stod dar kande jag att jag fortstod varfor man lever overhuvudtaget. Eller atminsone varfor jag gor det. (Later sakert som att jag stod dar och rokte marijuana och motte jesus eller nagot i den stilen.)

Lite tidigare ikvall fargade jag haret i brist pa annan underhallning. Morkbrunt, eftersom att mitt hade blekt sa sjukt i solen och var typ blont/gront/gratt, och for att jag hade trakigt. Nu ska jag satta mig pa balkongen och ata frusna vindruvor och snacka med jesus.

I wanna be you, I wanna be you, I wanna be you you you.

Jag har ingeting att skriva. Ingeting! Varfor forsoker jag ens, kan man fraga sig. Idag har jag:
Gjort det vanliga.
Alltsa solat, badat, suttit pa cafe och druckit drinkar. Fast mest har jag suttit under ett trad och last. Jag har hittils, den senaste veckan, last tre bocker. Naiv.super ar att rekommendera skarpast.

Jag kanner mig som en forvirrad manniska idag. Det var jag igar ocksa. Troligtvis imorgon med.

Just nu saknar jag min sang, spotify, mina bocker, och mina gitarrer. Och mina vanner. Mest dom.



sweetface


RSS 2.0